Πολιτική Επιστροφών

Το προϊόν δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένο
Το προϊόν δεν πρέπει να είναι φθαρμένο
Το προϊόν δεν πρέπει να έχει πλυθεί ή τροποποιηθεί
Το καρτελάκι αναγνώρισης θα πρέπει να βρίσκεται προσαρτημένο στο προϊόν μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή.
Θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο δέμα όλα τα έγγραφα που συνόδευαν την αποστολή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης)
Εάν χρειαστεί δοκιμή του είδους, ο χρήστης υποχρεούται να κάνει τη δοκιμή στο προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι,
σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό ως επιστροφή.
Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας.
Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται επιστροφές σε εσώρουχα
Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.
Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, H Tsipouridiskids υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς,αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος
Στα πακέτα βάπτισης δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές εκτός αν το προιόν φθάρθηκε κατά την μεταφορά ή στάλθηκε λάθος προιόν από την εταιρεία μας.